ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙ Η ΓΙΟΓΚΑ?



Η γιόγκα είναι μια επιστήμη που έχει ασκηθεί για χιλιάδες χρόνια. Αποτελείται από αρχαίες θεωρίες, τις παρατηρήσεις και τις αρχές σχετικά με τη σύνδεση μυαλού και σώματος που τώρα αποδεικνύονται από τη σύγχρονη ιατρική. Σημαντική έρευνα έχει πραγματοποιηθεί για να δούμε τα οφέλη της Γιόγκα  για την υγεία - από στάσεις γιόγκα (Asanas), αναπνοές γιόγκα (Pranayamas) και διαλογισμό. Οι πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη της τακτικής άσκησης είναι χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες - φυσιολογικές, ψυχολογικές, βιοχημικά αποτελέσματα

Γιόγκα για αρχάριους
Οι περισσότεροι αρχάριοι πρέπει να ξεπεράσουν την τάση να μην «ακούνε» το σώμα τους ή να υπερβάλλουν. Η ηλικία δεν έχει να κάνει με την ευλυγισία και την αντοχή στην πρακτική της γιόγκα. Δεν είναι η νεότητα που εγγυάται την επιτυχία, αλλά η τακτική άσκηση. Αγκαλιάστε τη γιόγκα ως έναν τρόπο ζωής.

Γιόγκα για παιδιά
Οι τεχνικές διάτασης και ενδυνάμωσης που χρησιμοποιούνται στη γιόγκα, θα βοηθήσει τα παιδιά να αποκτήσουν ευελιξία και δύναμη καθώς μεγαλώνουν. Διδάσκει την αυτογνωσία, μπορεί να τα βοηθήσει να οικοδομήσουν την εμπιστοσύνη και να τα προωθήσει στην ευημερία.
Η γιόγκα βοηθά τα παιδιά να:
* Εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους
* Κάνουν μια πλήρη σωματική προπόνηση
* Μάθουν να χαλαρώνουν
* Αποβάλλουν το άγχος
* Αυξήσουν τις δεξιότητες τουςκαι να διασκεδάσουν!