1. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ_ΠΗΓΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Α, ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΩΝ.
2. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ_ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟ.
3. ΦΡΑΟΥΛΕΣ_ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C, ΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ Β-ΚΑΡΟΤΙΝΗΣ.
4. ΣΟΛΩΜΟΣ_ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ ΩΜΕΓΑ-3.
5. ΟΣΤΑΚΟΕΙΔΗ_ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ.
6. ΟΣΠΡΙΑ_ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ, ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ.
7. ΚΑΡΥΔΙΑ_ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥΑΚΟΡΕΣΤΑ ΛΙΠΗ, ΟΠΩΣ ΩΜΕΓΑ-3 ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ-6 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ.
8. ΝΤΟΜΑΤΕΣ_ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΚΑΙ ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ, ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ.
9. ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ_ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΥΤΟΧΗΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ!
10. ΝΕΡΟ_ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.